Ekspedisi Mat Kilau - Zulkifly Abu Kassim (Kuala Lumpur : 59 Communications [production company] ; Melaka : Usahasama Edaran Timor [distributor], 1993)
Liputan tentang satu ekspedisi perjalanan menempuh rimba dengan menggunakan pacuan empat roda dan kemudiannya merentas hutan dengan berjalan kaki bermula dari timur Terengganu iaitu dari Pasir Raja dan berakhir di barat Pahang iaitu di Kuala Tembeling
Penerbit eksekutif, Azman Abdullah ; skrip, Zulkifly Abu Kassim
Suara latar: Khalid Ahmad
Keywords: Hitchhiking; Four-wheel driving