Payung terjun - Zafri Tajuddin (Kuala Lumpur : 59 Communications [production company] ; Melaka : Usahasama Edaran Timor [distributor], 1993)
Menerangkan tentang teknik-teknik serta peralatan-perlatan yang perlu untuk digunakan semasa aktiviti penerjunan payung terjun
Penerbit eksekutif, Azman Abdullah ; skrip, Zafri Tajuddin
Suara latar: Khalid Ahmad
Keywords: Parachuting