Basikal - Ngu, C. H. (Kuala Lumpur : 59 Communications [production company] ; Melaka : Usahasama Edaran Timor [distributor], 1993)
Menerangkan tentang teknik-teknik serta peralatan-perlatan yang perlu untuk digunakan semasa aktiviti sukan berbasikal
Penerbit eksekutif, Azman Abdullah ; skrip, C. H. Ngu
Suara latar: Khalid Ahmad
Keywords: Cycling; Bycycles