Gunung merentas hutan - Zafri Tajuddin (Kuala Lumpur : 59 Communications [production company] ; Melaka : Usahasama Edaran Timor [distributor], 1993)
Menerangkan tentang teknik-teknik ekspedisi merentas hutan dan gunung dan juga peralatan-peralatan yang perlu digunakan semasa merentas hutan dan gunung
Penerbit eksekutif, Azman Abdullah ; skrip, C. H. Ngu
Suara latar: Khalid Ahmad
Keywords: Mountaineering; Hiking; Hitchhiking