Memancing laut dalam - Zafri Tajuddin (Kuala Lumpur : 59 Communications [production company] ; Melaka : Usahasama Edaran Timor [distributor], 1993)
Menerangkan tentang ekspedisi memancing laut dalam di Pulau Kapas dan Pulau Aur
Penerbit eksekutif, Azman Abdullah ; skrip, Zafri Tajuddin, C. H. Ngu
Suara latar: Khalid Ahmad
Keywords: Fishing; Fishing -- Equipment and supplies