Air dalam - Ngu, C. H. (Kuala Lumpur : 59 Communications [production company] ; Melaka : Usahasama Edaran Timor [distributor], 1993)
Menerangkan tentang aktiviti menyelam di laut dalam dan juga menerangkan tentang latihan, teori dan praktikal menelam di laut dalam
Penerbit eksekutif, Azman Abdullah ; skrip, C. H. Ngu
Suara latar: Khalid Ahmad
Keywords: Deep diving; Skin diving