Batu - Ngu, C. H. (Kuala Lumpur : 59 Communications [production company] ; Melaka : Usahasama Edaran Timor [distributor], 1993)
Menerangkan tentang aktiviti mendaki gunung dan batu dan juga menerangkan teknik-teknik dan peralatan yang digunakan untuk mendaki gunung atau batu
Penerbit eksekutif, Azman Abdullah ; skrip, C.H. Ngu
Suara latar: Khalid Ahmad, Ahmad Isa Rafflis
Keywords: Rock climbing