4 X 4 - Ngu, C. H. (Kuala Lumpur : 59 Communications [production company] ; Melaka : Usahasama Edaran Timor [distributor], 1993)
Menerangkan tentang Aktiviti menjelajah Malaysia dengan pacuan empat roda
Copy available in DVD format
Penerbit eksekutif, Azman Abdullah ; skrip, C.H. Ngu
Suara latar: Khalid Ahmad
Keywords: Four-wheel drive vehicles; Off-road vehicles; Four-wheel driving