Pengenalan undang-undang amanah Malaysia - Noor Inayah Yaakub; Safinaz Mohd Hussein (Bangi : Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2000)
Commentary on Malaysian trusts and trustees law
Mengandungi bibliografi dan indeks
In Malay
Keywords: Trusts and trustees -- Malaysia