Keselamatan dan kesihatan pekerjaan di pejabat - Pertubuhan Keselamatan Sosial ([S.l.] : PERKESO, 1998)
Menerangkan tentang aspek-aspek keselamatan dan kesihatan pekerja di pejabat dan juga di dalam melakukan tugas-tugas pejabat
Keywords: Office buildings -- Malaysia -- Safety measures; Offices -- Safety measures