Keselamatan dan kesihatan di sektor pembinaan - Pertubuhan Keselamatan Sosial ([S.l.] : PERKESO)
Dokumentari yang menerangkan tentang aspek-aspek keselamatan dan kesihatan di tempat pembinaan.
Keywords: Construction industry -- Safety measures; Construction industry -- Health aspects; Construction industry -- Employees -- Health and hygiene