Panduan pendidikan anak (Petaling Jaya : KD PRoduction)
Kandungan : Alam Miamiyiz, mendidik anak di alam Mumaiyiz, tanda-tanda baligh dan tanggungjawab anak ketika baligh.
Ditempatkan di Makmal Digital, PPKL
Penyampai : Yg. Bhg. Dato' Dr. Mashitah Ibrahim
Keywords: Muslim children -- Religious life; Islamic religious education of children