Islam di Eropah (Kuala Lumpur : Grand Brilliance Sdn. Bhd., 1998)
Program pengembaraan ini membawa penonton ke berbagai tempat yang ada kaitan dengan kehidupan Rasul-Rasul yang di sebut di dalam Quran
Keywords: Prophets, Pre-Islamic; Religious biography; Prophets in the Qur'an