Globalisasi pembangunan industri dan peranan pemerintah di Malaysia - Anuwar Ali, Datuk, 1946- (Bangi : Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 1995)
Government's role in industrial development in Malaysia.
Abstract in Malay and English.
Dipersembahkan sebagai Syarahan Perdana Jawatan Profesor Universiti Kebangsaan Malaysia, 18 November 1995 di Dewan Anuar Mahmud, Universiti Kebangsaan Malaysia.
Syarahan perdana - Universiti Kebangsaan Malaysia, 1995.
Includes bibliographical references (p. [53] - 59).
Keywords: Industrialization -- Malaysia; Industrial policy -- Malaysia; Malaysia -- Economic policy