XX ray II - Aziz M. Osman; Ruhani Abd. Rahman; Aziz M. Osman (Kuala Lumpur : [distributed by)]Associated Video Distributors Sdn. Bhd., 1996)
Mengisahkan tentang pengalaman yang dilalui oleh empat anak muda yang terlantar ke Melaka di zaman Hang Tuah
Surround stereo
1 videocassette (VHS) (107 mins.)
Cast: Lidyawati, Ida Nerina, Jalalludin Hassan
Keywords: Science fiction films -- Malaysia