Tioman pulau yang indah - Wan Hashim Haji Wan Teh, Dato', 1949-; Salinger, Rudin; Jalil Yaacob (UKM, Bangi : Pusat Teknologi Pendidikan, 1900)
Video ini memberi gambaran tentang keadaan hidup masyarakat tempatan yang telah menerima kesan pembangunan dan pelancungan
Penyampai, Wan Hashim Wan Teh
Keywords: Pulau Tioman (Pahang) -- Description and travel