Suami isteri - Mohd. Fadzilah Kamsah, Dato', 1951- (Petaling Jaya : Sistem Televisyen Malaysia Bhd., 1995)
Suami isteri memberi panduan kepada suami isteri untuk mengenali lebih mendalam karaktor pasangan masing-masing
Siaran ini disiarkan dalam Malaysia Hari Ini oleh TV3
Copy available in DVD format
Judul dari kulit pita
Keywords: Husband and wife; Marriage; Married people