Sebatian semulaji daripada tumbuhan potensi, prospek dan kenyataan - Ikram Mohd. Said, Dato', Dr., 1948- (UKM, Bangi : Pusat Teknologi Pendidikan, 1995)
'Dipersembahkan sebagai syarahan perdana jawatan profesor, Universiti Kebangsaan Malaysia, 19 Ogos, 1995 di Bilik Jumaah, UKM'
Copy available in DVD format
Keywords: Plants -- Composition; Plant bioactive compound; Pharmaceutical industry