Sayang Salmah - Mahadi J. Murat; Mahadi J. Murat (Kuala Lumpur : Grand Brilliance Sdn. Bhd., 1996)
Berlatarbelakangkan masyarakat Melayu sekitar tahun 1955-1960. Filem ini mengisahkan perubahan suasana kehidupan yang dialami oleh keluarga Cikgu Jabar selepas kematiannya
1 videocassette (VHS) (117 mins.)
Copy available in DVD format
Muzik, Adnan Abu Hassan ; jurukamera, Mohd. Hani Mahidin
Cast: Azhar Sulaiman, Fauziah Nawi, Sidi Oraza, Norish Karmen
Keywords: Mental illness in motion pictures -- Social aspects; Mentally ill -- Family relationship -- Drama; Motion pictures, Malay