Rumpai tropika impak biologi dan pengurusan - Ismail Sahid, 1951- (UKM, Bangi: Pusat Teknologi Pendidikan, 1995)
'Dipersembahkan sebagai syarahan perdana jawatan profesor Universiti Kebangsaan Malaysia, 28 Oktober, 1995 di Bilik Jumaah, UKM'
Copy available in DVD format
Keywords: Weeds -- Tropics; Weeds -- Biological control -- Tropics; Weeds -- Control -- Tropics; Herbicide resistance -- Tropics