Planning for survival the world conservation strategy - World Wide Fund for Nature Malaysia (Kuala Lumpur : World Wide Fund, 1987)
Diubahsuai oleh Tabung Hidupan Liar Sedunia Malaysia dan diberi judul'Merancang untuk kemandiran : strategi pemeliharaan sumber semulajadi sedunia' dan dialih bahasa ke bahasa Malaysia
Keywords: Conservation of natural resources; Environmental protection