Piagam pelanggan - Malaysia. Jabatan Perdana Menteri. Unit Pemodenan Tadbiran (Kuala Lumpur : MAMPU, 1990)
Memberi gambaran ringkas perlaksanaan piagam pelanggan di beberapa agensi kerajaan
Keywords: Customer services -- Malaysia; Consumer satisfaction; Quality control