Persembahan Bengkel Kesenian Kelantan, 1995, Universiti Malaya, Kuala Lumpur - Bengkel Kesenian Kelantan (1995 : Kuala Lumpur) (Kuala Lumpur : Pusat Kebudayaan Universiti Malaya, 1995)
Video ini mempersembahkan alat-alat bunyian dan tarian tradisional Kelantan
Bhg.1. Gendang tawak & serunai, mengadap rebab (180 min.) - Bhg.2. Gendang tawak & serunai, tari ragam (123 min.)
Penerbitan Pusat Kebudayaan Universiti Malaya
Tarikh bengkel dalam video dan pada kotak video adalah berbeza (dalam video tarikh bengkel adalah pada 30 Julai dan 1 Ogos)
Keywords: Performing arts -- Kelantan; Arts -- Kelantan; Educational/cultural films and video