Pelaksanaan TQM di Perpustakaan - Gurdev Singh (UPM, Serdang : Perpustakaan, 1995)
Penceramah berbicara tentang ciri kualiti, jenis pelanggan dan proses kerja dalam TQM
Ceramah ini diadakan semperna Hari Q Perpustakaan, UPM, pada 16 Dis., 1995
Keywords: Total quality management