Panduan ibadah haji - Ismail Kamus, Dato' Haji , 1948- (Kuala Lumpur : Nur Effendy Production, 1996)
Merangkumi falsafah dan hikmah ibadah haji dan umrah, rukun-rukun, persediaan-persediaan, adab dan tatatertib serta doa-doa
Copy available in DVD format
Keywords: Muslim pilgrims and pilgrimages