Panduan berzanji - Hassan Azahari, Dato' Haji (Kuala Lumpur : ASA Vision Sdn. Bhd., 1900)
Mengandungi Ragbi jawab Hijaz ; Sikah jawab Mayah ; Ras jawab Yamah Hizaj ; Marhaban ; Doa berzanji
Judul dari kulit bahan
Keywords: Muhammad, -- Prophet, -- d. 632; Islamic poetry, Arabic; Prose poems, Arabic