Melentur buluh (Petaling Jaya : Sistem Televisyen Malaysia Bhd., 1994)
Dr. Fadzilah memberi penerangan tentang aspek psikologi pembentukan diri anak, hubungan ibubapa dan anak, suami isteri dan mengenali peribadi lelaki dan wanita
Copy available in DVD format
Keywords: Discipline of children; Child rearing; Parent and child; Sociological films and programs