Masyarakat Chetty Melaka (Petaling Jaya : Sistem Televisyen Malaysia Bhd., 1995)
Video ini memberi gambaran tentang masyarakat Chetty di Melaka.
Keywords: East Indians -- Melaka; East Indians in Malaysia