Jejak Rasul (Petaling Jaya : Sistem Televisyen Malaysia Bhd., 1996)
Program pengembaraan ini membawa penonton ke berbagai tempat yang ada kaitan dengan kehidupan rasul-rasul yang di sebut didalam Quran.
Program ini di rakam dari TV3 mulai 22.1.96- (semasa bulan Ramadhan, 1996,) jam, 6.30 ptg.- 7.00 ptg.
Keywords: Prophets, Pre-Islamic.; Religious biography; Prophets in the Qur'an.