Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim/ Helmi bin Wasoh @ Mohamad Isa.
Publication details: Bangi : Perpustakaan Tun Seri Lanang, 2004Description: 1 microfilm reel ; c 35 mmContent type:- text
- microform
- microfilm
| Item type | Current library | Home library | Call number | Materials specified | Status | Date due | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| TERHAD | PERPUSTAKAAN TUN SERI LANANG | PERPUSTAKAAN TUN SERI LANANG MEDIA-P. TUN SERI LANANG (ARAS 2) | mikrofilem tesis TP640.H445 2004 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00001425488 |
Tesis (Sarjana Sains) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 2002
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.
