Aktiviti antipengoksidaan beberapa tumbuhan tempatan serta kesannya ke atas mutu penyimpanan burger ayam tua berlemak sawit

Nur Huda Faujan

Aktiviti antipengoksidaan beberapa tumbuhan tempatan serta kesannya ke atas mutu penyimpanan burger ayam tua berlemak sawit [microform] / Nur Huda binti Faujan - Bangi : Perpustakaan Tun Seri Lanang, 2005 - 1 microfilm reel ; 35 mm.

Tesis (Sarjana Sains) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 2004


Universiti Kebangsaan Malaysia--Dissertations


Antioxidants
Hamburgers--Malaysia
Dissertations, Academic--Malaysia
Meat--Quality

Contact Us

Perpustakaan Tun Seri Lanang, Universiti Kebangsaan Malaysia
43600 Bangi, Selangor Darul Ehsan,Malaysia
+603-89213446 – Consultation Services
019-2045652 – Telegram/Whatsapp
Email: helpdeskptsl@ukm.edu.my

Copyright ©The National University of Malaysia Library