Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim /
Helmi Wasoh @ Mohamad Isa
Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim / Helmi bin Wasoh @ Mohamad Isa - Bangi : Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2002 - xix, 202 p. : ill. ; 30 cm.
Tesis (Sarjana Sains) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 2002
Rujukan : p. 148-159
Universiti Kebangsaan Malaysia--Dissertations
Chocolate
Cocoa butter
Chocolate processing
Chocolate factories
Dissertations, Academic--Malaysia
Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim / Helmi bin Wasoh @ Mohamad Isa - Bangi : Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2002 - xix, 202 p. : ill. ; 30 cm.
Tesis (Sarjana Sains) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 2002
Rujukan : p. 148-159
Universiti Kebangsaan Malaysia--Dissertations
Chocolate
Cocoa butter
Chocolate processing
Chocolate factories
Dissertations, Academic--Malaysia
