Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim /

Helmi Wasoh @ Mohamad Isa

Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim / Helmi bin Wasoh @ Mohamad Isa - Bangi : Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2002 - xix, 202 p. : ill. ; 30 cm.

Tesis (Sarjana Sains) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 2002

Rujukan : p. 148-159


Universiti Kebangsaan Malaysia--Dissertations


Chocolate
Cocoa butter
Chocolate processing
Chocolate factories
Dissertations, Academic--Malaysia

Contact Us

Perpustakaan Tun Seri Lanang, Universiti Kebangsaan Malaysia
43600 Bangi, Selangor Darul Ehsan,Malaysia
+603-89213446 – Consultation Services
019-2045652 – Telegram/Whatsapp
Email: helpdeskptsl@ukm.edu.my

Copyright ©The National University of Malaysia Library